קניון מרכז השגרירות – מותגי העל במקום אחד (Central Embassy)


קניון מרכז השגרירות (באנגלית – Central Embassy) הוא מרכז מסחרי בסגנון יוקרה ואולטרה לייף סטייל עם אוסף מרשים של חנויות מעצבים יוקרתיות (שמו מגיע מבניין השגרירות הבריטית לשעבר שעליו הוקם), מסעדות משובחות, מסכי קולנוע מהודרים, ומלון פארק (Hyatt Bangkok) המוגזם. 

ממוקם במרכז העיר, קניון זה כולל עיצוב עתידני ופנים בעיצוב מינימליסטי, מתחבר ישירות לתחנת הרכבת העילית פלואן צ'יט. לעוד מידע אודות הקניון >>

קניון מרכז השגרירות - מה רואים?

בשגרירות המרכזית בבנגקוק יש שפע של חנויות מעצבים, כולל גוצ'י, פראדה, ורסאצ'ה, שאנל וג'יבנשי. בשונה מהמרכזים ומהבאזרים הפופולריים של תאילנד, כאן לא צריך לחטט בערימות של בגדים או להתחרות מול מספר קונים שמפשפשים בערימה.

לכל אחת ב- 6 קומות הקניות המרכזיות ישנו מקום מרווח לכולם, הסביבה מאוד רגועה (גם בשעות עמוסות). לצד חנויות היוקרה קיים גם  קולינריה ברמה גבוהה ומסכי קולנוע אקסקלוסיביים שממוקמים בקומה 7, מלון פארק הייאט שניצב בגובה של 37 קומות מעל המרכז המסחרי. הינה מה שרואים בקניון >>

חנויות יוקרה

עם למעלה מ- 200 חנויות מותגים בלב המרכזי של בנגקוק ועל ידי השקעה של למעלה מ- 18 מיליארד דולר במתחם.

חוויית המותגים היוקרתיים עם 7 החנויות המובילות המעוצבות עם מאפיינים איקוניים המגולמים בחיצוניותם ובפנימיותם: גוצ'י, ראלף לורן, פראדה, בוטגה ונטה, שאנל, מיו מיו והרמס. גוצ'י, ראלף לורן ופראדה הן חנויות דופלקס, המאפשרות לקונים להתענג על שתי קומות של זוהר ושפע.

עוד חנויות מפורסמות כמו סן לורן, פראדה, קרולינה הררה, טום פורד ,איזבל מארנט, מייסון מרטין מרג'ילה, מייקל קורס, ויויאן ווסטווד, רוברטו קוואלי ופרואנזה שולר.

למי שיכול פחות להשקיע בעולם הזוהר, יש את ההצעה הכפולה הבלתי נמנעת של זארה ב- 2 קומות וחנויות ברמה כמו פרד פרי, מאסימו דוטי, לוי'ס, טומס, ניו-באלאנס ולקוסט.

אוכל

לא חייבים להגיע לשגרירות רק כדי לקנות בגדי מעצבים, כמות המסעדות שנמצאות בקניון הן ברמה טובה עם נגישות מהמרכז של בנגקוק. המסעדות ובתי הקפה אהובים על הרבה מבקרים, מקומיים ותיירים כאחד. ללא סדר מסוים, הינה חלק מהמסעדות ובתי קפה בקניון: 

  • לאכול תאילנדי (EatThai) – אפשרות נהדרת כאשר יש חשק לאוכל רחוב, אך גם משתוקקים לכיסא נוח ומזגן, לעומת ישיבה בצד הרחוב איפשהו.
  • רקטה סיווילאי (Rocket Siwilai) – מסעדת בראנץ' פופולרית שמגיע מהשוודים.
  • סושי הינאטה (Sushi Hinata) – המאסטר שף יושיקי יאמאדה וצוותו מגישים רולים של סושי שמזכיר מאוד את שוק הדגים צוקיג'י בטוקיו.
  • מייזן (Maisen) – מסעדה יפנית שמגישה מגוון מאכלים מהבית.
  • פול (Paul) – רשת המאפיות הבינלאומית "פול בולנז'רי" שמגיע מצרפת עם סניפים פרוסים ברחבי העולם, שווה לנסות את הלחמים והמאפים המפורסמים שלהם (מעל 435 סניפים).
  • עוד מסעדות ששווה לספר עליהן – Water Library, Nara Thai Cuisine, Kyoto Lifestyle Café, Yuutaro  Issaya, Chickalicious Dessert Café ו- Audrey Café.

הבית הפתוח

הפנים הוא יחיד במינו בעוד השימוש הוא נרחב – מרחב מרשים לארוחות, לעבודה משותפת, סרטים ולקניות. ניתן למצוא חנות ספרים באוויר הפתוח עם מגוון רחב של נושאים בתאילנדית ובאנגלית, כמו גם קיוסקי אוכל כמו ברוקולי מהפכה ( Broccoli Revolution), בר הבשרים (Meat Bar), ובר תה (Tea Bar).

בזכות הקומה הגבוהה, הוא משקיף על הנופים הטובים ביותר לעיר בבנגקוק, והוא מתאר את "מרחב המגורים המשותף" האולטימטיבי. הקומה כולל שטחים פתוחים ורחבים כדי לקחת הפסקה או לעבוד על משהו, משמש כמפלט שליו מהקניות למטה.

בית קולנוע – מסכי הדיפלומט

עם קולנוע מפואר במיוחד בעל חדרי הקרנה שמציעים לזוגות את האווירה האולטימטיבית. ספות / מיטה ליום שלם עבור שניים, מה שגורם להרגיש בחדר השינה הפרטי, זה כוללות שמיכות, כריות ולוחות תאורה ובקרה אישיים. 

אולם אחר מגיע עם כסאות פקעות עשויים עור אמיתי הדומים למקומות ישיבה במחלקת עסקים במטוס, ניתן לשכיבה מלאה ועם משענות רגליים, שלא לדבר על מתלי תיקים, דליי קרח ועוד הטבות ופינוקים אחרים וגולת הכותרת – משרת אישי כלול במחיר עם כפתור שירות פרטי בזמן השהייה, חטיפים יוקרתיים ויין / שמפניה בטרקלין, מיני ברים בחלק מחדרי ההקרנה. את מי זה באמת מעניין איזה סרט מוצג בפינוק כזה? זהירות לא להירדם בפינוק הזה.

הסרטים באנגלית. להזמנת כרטיסים (ללחוץ כאן) או לעמוד הפייסבוק של הקולנוע (ללחוץ כאן).

כמה זמן נדרש לביקור בקניון מרכז השגרירות?

עבור חובבי הקניות זה בהחלט יול להיות גן עדן, בטח אם חובבים קניות של  מותגי יוקרה. הזמן הממוצע הוא כ- שעה וחצי עד שעתיים, אך בהחלט אפשר לבלות הרבה יותר במידה ומתיישבים באחת המסעדות או הולכים לסרט בקולנוע.

 סיור וירטואלי בקניון מרכז השגרירות (איכות 4K):

טיפים שכדאי לדעת לפני:

  • כדאי להתעקש שהנהג יפעיל מונה במונית, בדרך כלל לבקש מונה זה מספיק בכדי לקבל תגובה (By Meter).
  • אסור לגלות חוסר כבוד כלפי משפחת המלוכה התאילנדית. זה מנוגד לחוק, וזה נאכף בקפדנות.
  • האתר נגיש עבור כיסאות גלגלים.
  • שמו של הקניון מגיע בעקבות בניין השגרירות הבריטית לשעבר שעליו נבנה.

מידע כללי על קניון מרכז השגרירות

שעות פתיחה:

פתוח מדי יום, החל מהשעה 10:000 בבוקר ועד השעה 22:00 בלילה.

יצירת קשר:

כתובת:

1031 Phloen Chit Rd, เเขวง ปทุมวัน Pathum Wan District, 10330, בנגקוק, תאילנד.

דרכי הגעה:

רכבת עילית (BTS) – ירידה בתחנת פלואן צ'יט.
רכב פרטי – באמצעות Waze (לחיצה על הקישור תוביל ליישומון ותתחיל בנסיעה), לציין central embassy 10330.

עלויות כניסה:

חינם, ללא לעות.

האתר הרשמי:

http://www.centralembassy.com/

מתי כדאי לבקר?

אל הקניון ניתן להגיע בכל עת ובכל שעה נוחה, גם בשעות העומס לא מרגישים שיש עומס. תמיד יש מקום לכולם ותמיד רגוע עם אווירה נעימה.

מותאם עבור (גילאים):

כל המשפחה.

עוד מרכזי קניות בבנגקוק